top of page

Ofisler Ve Plazalar icin En iyi iklimlendirme Sistemi Mitsubishi VRF

mimarlara-ozel-cozumler.jpg

Hem teknik olanakları hem de fiyatı ile öne çıkan, ofisler için Mitsubishi vrf klima piyasada en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Çalışma ortamı için ideal klima sistemlerinden biri olan Mitsubishi ofis vrf klimaları, sessiz çalışması nedeni ile konsantrasyon bozan gürültülere neden olmaz. VRF klima ofis modelleri arasında Mitsubishi vrf klima avantajları arasında boyutlarının küçük olması da vardır. İçinde barındırdığı özelliklere rağmen az yer kaplayan Mitsubishi vrf klima, bunun yanında kolay taşınabilmesi ve rahat monte edilebilmesi ile de ön plana çıkmaktadır.

Çalışma Alanlarınız İçin İklimlendirme Çözümüne Mi İhtiyacınız Var?

Ofisler için Mitsubishi vrf klima, çalışma alanları için iklimlendirme çözümü sağlıyor. Teknik kapesitesi sayesinde büyük ofislerde de rahatlıkla kullanılabilen klimalar, elektrikten de tasarruf etmenizi sağlar. VRF klimalar bir dış üniteden ve iç mekan sıcaklığını düzenleyen çok sayıda iç sistemden oluşur. Bu da hem yüksek kalite hem de iklimlendirme sorununa hızlı çözüm sağlamasına yardımcı olur. Performansı ile övgü toplayan Mitsubishi ofis vrf klimaları kullanıcılarının yaptığı olumlu yorumlar ürünün kalitesini ortaya koymaktadır.

Otomatik Hava Hızı Ayarı

Otomatik hava hız ayarı özelliği klima sistemleri için çok önemlidir. Mitsubishi ofis vrf klimaları, otomatik hava hız özelliği sayesinde; çıkan hava hızını mekana uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar.Eğer odayı hızlıca soğutmak ya da ısıtmak isterseniz hız ayarını artırmanız yeterlidir. Ortam yeteri kadar ısındığında veya soğuduğunda klima otomatik olarak hızı düşürür. Bu da elektrikten tasarruf etmenizi sağlar.


Etkin Hava Dağılımı

Ofisler için Mitsubishi vrf klima kullanmak büyük çalışma ortamlarında kısa sürede sonuç almayı sağlar. Mitsubishi ofis vrf klimaları havayı tavandan başlayarak tüm mekana eşit oranda yayar.Bu şekilde hava doğrudan kişiler ile temas etmez. Bu da plazalar için Mitsubishi vrf klima tercih etmenin diğer bir sebebidir.

Uzun Ömürlü Filtre

İş yeri için vrf klima türlerine kıyasla plazalar için Mitsubishi vrf klima daha uzun ömürlü olacaktır. Burada yine barındığı teknolojik özellikler sayesinde, odadaki insan sayısına göre havayı ayarlar. Gerekli sıcaklık ya da soğukluğa ulaşıldığında otomatik olarak havayı kısar. Bu da ofis tipi klimalar için avantaj sağlar.

Taze Hava Bağlantısı

Mitsubishi vrf klimada bulunan üniteler  taze dış hava alımına olanak sağlar.Bu üniteler sürekli açılıp kapanarak taze havayı çeker.

Çevreye Dost

Mitsubishi vrf klimalar çevre dostudur. Teknolojik olarak donatılan klimalar hem havayı hem de çevreyi kirletmez. Bunun yanında elektrikten tasarruf da sağlar.

İster Isıtma İster Soğutma

Gerekli ayarları yaparak hem mekanı ısıtabilir hem de soğutabilirsiniz. Hız ayarını artırarak ortamı kısa sürede ısıtabilir ya da soğutabilirsiniz.

Sessiz Çalışma Özelliği

Sessiz çalışma özelliği sayesinde plazalar için Mitsubishi vrf klima tercih edilebilecek klima türleri arasında yer alır. Böylece çalışanların konsantrasyonu bozulmaz.

Yüksek Tasarruf ve Verim           

Mitsubishi vrf klima ile hem yüksek performans alır hem de ciddi oranda tasarruf sağlamak mümkündür. Böylece yaz kış iklimi ayarlama şansınız olurken, cebinizden de fazladan ücret ödememiş olursunuz.

Ofis ve plazalar için Mitsubishi klima modellerinden yararlanarak en ekonomik ve uzun süreli kullanacağınız iklimlendirme sistemlerini oluşturabilirsiniz. Maksimum konfor ve verim alarak bütçenizi korursunuz.

Türkiye Genelinde VRF Klima Satış ve Servis Hizmetleri

Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde 100’den fazla VRF klima satış ve servis bayisi, 500’den fazla başarılı proje ile sektörün lideri olmaya devam ediyoruz.

bottom of page